Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@19:54:51 GMT

شکنجه زوج سالخورده به خاطر یک کلید

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۲۷۰۷۶

شکنجه زوج سالخورده به خاطر یک کلید

به گزارش «تابناک»؛ مهم‌ترین اخبار حوادث و توصیه پلیسی امروز (سه شنبه چهارم خرداد ماه سال ۱۴۰۰) را می‌توانید در این بسته خبری مشاهده کنید.   آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»   مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به دو میلیون و ۸۵۵ هزار و ۳۹۶ تن رسید. بیشتر بخوانید   از ایران تا کابل برای جلب رضایت خانواده مقتول   پسر جوان که به اتهام قتل دوستش پای میز محاکمه رفته بود از قضات خواست به او مهلت دهند تا رضایت خانواده مقتول را جلب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید
رفیق کشی بعد از خیانت   مرد افغانستانی وقتی فهمید دوستش باعث جدایی او و نامزدش شده است، وی را به قتل رساند، اما با رضایت اولیای دم به پرداخت دیه و حبس محکوم شد. بیشتر بخوانید
کف زنی با تصادف ساختگی   رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری سارق حرفه‌ای قاپ زن و کشف ۱۵ فقره سرقت به ارزش تقریبی ۳۰۰ میلیون تومان خبر داد. بیشتر بخوانید   راز جنایت جنجالی کرمانشاه فاش شد   متهم ۳۱ ساله‌ای۱۱ فروردین امسال با سلاح جنگی دست به قتل شوهر خواهرش زد. بیشتر بخوانید
مرگ یک ایرانی در سقوط تله کابین ایتالیا   سانحه سقوط تله‌کابین در شمال ایتالیا جان ۱۴ نفر از جمله یک جوان ایرانی را گرفت. بیشتر بخوانید
اعترافات گودزیلای چاقوکش!   زورگیر خطرناکی برای ربودن کیف حاوی دلار و طلا‌های یک راننده زن، او را در خیابان با ضربه چاقو مجروح کرد. بیشتر بخوانید
شکنجه زوج سالخورده به خاطر یک کلید   دو عضو باند سرقت مسلحانه خانه‌های شمال پایتخت که با گروگانگیری و ضرب و جرح اعضای خانه اقدام به سرقت می‌کردند از سوی پلیس دستگیر شدند. بیشتر بخوانید
ضرب و شتم تکنسین اورژانس تهران   رییس مرکز اورژانس تهران از ضرب و شتم تکنسین اورژانس از سوی سه تن خبر داد. بیشتر بخوانید   توصیه پلیسی:

اجاره دهندگان کارت‌های بانکی   برخی افراد به دلیل نا آگاهی و بعضا سود جویی اطلاعات کامل کارت بانکی و شماره حساب خود را به افراد دیگر اجاره می‌دهند که باعث بروز مشکلات عدیده‌ای برای آن‌ها شده است. این اقدام باعث سوء استفاده مجرمان سایبری خواهد شد و اثرات ناخوشایندی برای صاحبان این حساب‌ها خواهد داشت. صاحبان حساب‌های بانکی به هیچ عنوان اطلاعات بانکی خود از قبیل شماره کارت، رمز، کد اعتبارسنجی (cvv ۲) و همچنین تاریخ انقضای آن را در اختیار دیگران قرار ندهند چرا که به هر دلیلی از بستر حساب بانکی افراد جرمی صورت گیرد باید در محاکم قضائی پاسخگو باشند.

برخی مواقع سودجویان برای رسیدن به اهداف خود، افراد کم درآمد را شناسایی و با پرداخت مبلغی ناچیز تقاضای دراختیار گرفتن کارت و شماره حساب بانکی آن‌ها را می‌کنند. افرادی که حساب‌های خود را در اختیار دیگران قرار دهند، در صورت وقوع جرم به عنوان مالک حساب باید در مقابل قانون پاسخگو باشند و ضرر و زیان شاکیان را نیز پرداخت کنند. طبق ماده ۲۷۴ قانون مالیات دارندگان این گونه حساب‌ها چه ازطریق وکالت رسمی و چه از طریق واگذاری کارت‌های بانکی به افراد غیر، به عنوان فرار مالیاتی مجرم محسوب می‌شوند.

در صورت مشاهده موارد تخلف و یا تقاضای دریافت حساب‌های بانکی برای موارد مشکوک، موضوع را به واحد مشاوره پلیس فتا استان البرز با شماره تماس ۲۱۸۲۷۱۲۹ و یا سایت پلیس فتا گزارش کنند.  

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات 1400 غزه شورای نگهبان قطعی برق نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بسته حوادث ویروس کرونا حوادث سه شنبه 4خرداد انتخابات 1400 غزه شورای نگهبان قطعی برق نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیشتر بخوانید حساب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۷۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟

ایتنا - چه در حال وزن کم کردن به کمک داروهای جدید باشید، چه برای لاغری سراغ جراحی رفته‌اید یا اینکه برای کاهش وزن، کالری مصرفی را کاهش و ورزش روزانه را افزایش داده‌ باشید، حتما مقطعی را تجربه کرده‌اید که عدد روی ترازو هیچ تغییری نمی‌کند و پایین نمی‌آید و به مانع سخت «وزن ثابت» برخورد می‌کنید.
در پژوهشی جدید، کوین هال، محقق موسسه ملی بهداشت که در اندازه‌گیری سوخت‌وساز و تغییر وزن تخصص دارد، به این موضوع پرداخت که روند کاهش وزن، با توجه به روشی که افراد انتخاب می‌کند، چه موقع متوقف می‌شود و وزن ثابت می‌ماند.

او با استفاده از داده‌های حاصل از کارآزمایی‌های بالینی باکیفیت درباره روش‌های مختلف کاهش وزن، برای تجزیه و تحلیل رفتار وزنی افراد در طول کاهش وزن مدل‌های ریاضی تهیه کرد تا متوجه شود که چرا روند کاهش وزن ثابت می‌ماند و بدون تغییر می‌شود.

به گزارش سی‌ا‌ن‌ان این گزارش روز دوشنبه در مجله «چاقی» (Obesity) منتشر شد.

او به این نتیجه رسید یکی از دلایل تاثیر بیشتر جراحی معده و همچنین مصرف دارو‌هایی مانند «اوزمپیک» و «ویگووی» بر کاهش وزن این است که در این روش‌ها زمان فرارسیدن نقطه ثابت ماندن وزن دو برابر می‌شود و آن‌ها در مقایسه با افرادی که کالری مصرفی‌شان را کاهش می‌دهند، مدت زمان طولانی‌تری وزن کم می‌کنند.

بدن با حفظ تعادل بین کالری‌‌های دریافتی و کالری‌ که می‌سوزانیم، وزن را تنظیم کند. هنگامی که کالری می‌سوزانید یا دریافت کالری را کاهش می‌دهید، بدن استفاده از ذخایر انرژی (کالری) را شروع می‌کند و اشتها فرمان می‌دهد که بیشترغذا بخوریم. 

طبق تحقیق هال، هرچه فرد بیشتر وزن از دست بدهد، اشتها قوی‌تر می‌شود، تا جایی که گاه این چنان زیاد می‌شود که ممکن است تمام تلاش‌هایی که برای کاهش وزن انجام داده‌اند، ناکام بماند یا به‌کل از بین برود.

این سازوکار پاسخ و واکنش (بازخورد) برای اجداد شکارچی‌ ما ارزشمند بود اما برای انسان امروزی که به‌راحتی به غذاهای فوق‌فراوری‌شده با کالری زیاد دسترسی دارد، چیز خوبی نیست.

 

هال با استفاده از محدود‌کردن کالری به‌تنهایی، کاهش وزن مشاهده‌شده در «مطالعه کالری» را مدلسازی کرد. برای این کار، ۲۳۸ بزرگسال به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند که یک گروه باید کالری مصرفی‌اش را به مدت دو سال ۲۵ درصد کم می‌کرد و یک گروه به غذا خوردن معمولش ادامه می‌داد. این مطالعه با حمایت سازمان ملی بهداشت و سلامت بریتانیا از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۰ انجام شد.

طبق این تحقیق، گروه بزرگسالانی که کالری مصرفی را کاهش داده بودند، حدود هفت کیلو وزن کم کردند و گروهی که به روال همیشگی غذا خوردند، حدود یک کیلو‌ وزن اضافه کردند. با وجود آنکه افراد شرکت‌کننده تلاششان را دو سال ادامه دادند، کاهش وزن‌ این افراد تقریبا پس از ۱۲ ماه ثابت شد، زیرا اشتهای آنان برای مقابله با آن افزایش یافت.

دکتر کریستوفر از مرکز تحقیقاتی استنفورد، در توجیه این سطح ثابت وزن می‌‌گوید، کاهش کالری دریافتی ابتدا به کاهش وزن کمک می‌کند، اما سازوکار پاسخ و واکنش (بازخورد) بدن در ادامه مانع کاهش وزن می‌شود، زیرا بدن به آن واکنش نشان می‌دهد و از نظر سوخت‌وساز کارآمدتر می‌شود. بر همین اساس همان میزان کالری کاهش‌یافته هم دیگر به کم‌ کردن وزن کمکی نمی‌کند و وزن همچنان در همان نقطه ثابت می‌ماند.

هال می‌‌گوید این مطالعه نشان می‌دهد که داروهایی مانند اوزمپیک و ویگووی یا مداخلاتی مانند جراحی کاهش وزن زمان رسیدن به «وزن ثابت» را طولانی‌تر کنند، اما نمی‌توانند به طور کامل مانع آن شوند و آن‌ها نیز با از دست دادن وزن بیشتر، با افزایش اشتها مواجه خواهند شد.

هال توصیه می‌کند هر روشی را که انتخاب می‌کنید باید بدانید که پایدار ماندن بر آن برای حفظ روند کاهش وزن ضروری است. بنابراین از خود بپرسید آیا می‌توانید آن را به مدت طولانی ادامه دهید یا خیر.

به گفته او، افرادی که در مسیر لاغر‌شدن به «وزن ثابت» می‌رسند، می‌توانند با بیشتر کم کردن کالری مصرفی یا اضافه‌ کردن ورزش از این مرحله بگذرند، اما باید بدانند که این روند تا آخر عمر باید ادامه داشته باشد و نوعی تغییر سبک زندگی به شمار می‌رود. در غیر این‌ صورت، فایده چندانی نخواهد داشت.  

دیگر خبرها

  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟
  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • کتاب «معجزه شکرگزاری» کلید رضایت خاطر درونی را بیان می‌کند
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • دستگیری کلاهبردار اینترنتی در چناران
  • بهره‌مندی هرچه بیشتر از علم و پژوهش با برجسته‌سازی معنویت، نیاز پیش‌ِ روی ما به حساب می‌آید
  • هشدار جدی سازمان ملی مهاجرت به مهاجرین درباره پیامک سامانه «سهما» + جزئیات